Leif Bruun, Tlf. 31 64 49 00
Storegårdsvej 48, 7100 Vejle
leifbr@leifbr.dk
www.leifbr.dk


 
   

Forside

Bøger

Opråb

Frit Sind

Så'n syn's jeg

Golf og mig

Familiedata

Skolekammerater

Mig selv

 

Opråb

Jeg har en viden, som ingen andre vil vide af

  • Jeg ved, at vi er forfærdelig mange, der har haft en så voldsom fødsel, at vi er traumatiserede, allerede inden det egentlige liv startede.

  • Jeg ved, at disse traumer udvikler sig i et livsforløb med psykisk uligevægtigheder af snart sagt enhver art.

  • Jeg ved, at I mange tilfælde har disse uligevægtigheder en voldelig karakter, hvorved der opstår en sneboldeffekt, fordi 3. part herved helt uforvarende bliver udsat for traumatiske hændelser. 

  • Jeg ved, at disse fødselstraumer med efterfølgende sneboldeffekt er hovedforklaringen på, at så forfærdelig mange mennesker døjer med psykiske uligevægtigheder.

  • Der ud over ved jeg også – i al beskedenhed - hvordan man forløser traumer - for derved igen at blive psykisk ligevægtig.

  • Det er, hvad jeg ved!

Forudsat, der bare er en vis grad af rigtighed i ovennævnte påstande, må man da medgive mig, at det er ekstremt vigtigt at få videregivet disse budskaber. Det har jeg forsøgt mig med gennem de sidste mange år på efterhånden utallige måder og i mange forskellige sammenhænge. Det er ikke lykkedes. Nu har jeg så valgt at skære det ud i pap og bringe det uden indpakning.
    Hvis det så har medført, at du har fået lyst til at forstå mig nærmere, vil jeg anbefale at du læser de 6 efterfølgende artikler, jeg har skrevet, for at begrunde ovennævnte påstande:

1. artikel: Mange bliver traumatiseret allerede ved fødslen

2. artikel: Befolkningens psykiske tilstand

3. artikel: Det offentliges behandling af psykisk uligevægtige

4. artikel: Hvordan opstår traumer, og hvad gør de ved os

5. artikel: Hvordan forløser man traumer

6. artikel: Det hæmmede sind / Det frie sind

Jeg er misundelig på Søren

- Kierkegaard, ja. Ikke fordi jeg på nogen måde skal sammenligne mig med ham. Ja, faktisk har jeg slet ikke lyst til at blive sammenlignet med ham. Jeg skal på ingen måde bedømme ham, men jeg bryder mig bare ikke om, hverken ham eller det, han har skrevet. Ikke fordi jeg har studeret ham så nøje, for jeg opgiver det som regel efter kort tid. Det siger mig ganske enkelt ikke noget.
    Det, er der så andre, der har. Studeret Søren nøje. Og er ellevilde med både ham, og det han har skrevet. Selv her næsten 200 år efter, sidder der verden over massevis af højtuddannede mennesker og gransker hver en papirlap han har skrevet - for om blot at kunne vride et enkelt guldkorn ud af dem.
    Det er så heraf min misundelse udspringer. For det jeg skriver, er der til dato ingen, der har interesseret sig for!